dissabte, 12 de novembre del 2016

Mobile Learning i Apps Educatives

El món en què vivim cada vegada evoluciona més de pressa, fins al punt que les noves tecnologies (TAC) han provocat un gran impacte dins la societat. Aquestes noves eines han transformat de manera considerable les nostres formes de vida, tant a l'hora de comunicar-nos i relacionar-nos, com a l'hora de treballar i estudiar, convertint-les així en un element gairebé essencial en la nostra vida quotidiana. En l'actualitat podem destacar diferents dispositius mòbils: portàtils, reproductors de MP3, ultrabooks, videoconsoles, tauletes tàctils i telèfons mòbils. Aquests dispositius afavoreixen l'aprenentatge anomenat Mobile Learning, mètode que permet la possibilitat de connectar, compartir i interaccionar amb altres usuaris a través de diferents Apps.

Les tauletes tàctils i els telèfons mòbils tenen un gran potencial educatiu, ja que les seves característiques com ara la multifuncionalitat, la integració d'elements multimèdia, la portabilitat i la seva connectivitat, les fan eines molt útils per a l'aprenentatge dins i fora de l'aula. 
Per tant podem dir què Mobile Learning és una metodologia molt interessant i útil per aplicar amb els nostres alumnes, ja que és una bona forma de compartir tot tipus d'informació en qualsevol moment entre estudiants i professors, fet que facilita molt més l'aprenentatge.
Alguns exemples d'aplicacions i activitats per tal de desenvolupar-les a classe de forma educativa són: Kahoot, ThinglinkDibuja tu juego i eBando.


Resultat d'imatges de mobile learning






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada